Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Θύρα 7 ανήμερα της επετείου κατάκτησης του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό!

Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, ο χρόνος σταμάτησε. Ο χρόνος λύγισε μπροστά στο μεγαλείο του Ολυμπιακού. Στις 29 Μαΐου 2024, στις 00:28 ώρα Ελλάδας, ένα ολόκληρο έθνος πάγωσε για μια στιγμή… και μετά εξερράγη. Η Θύρα 7 τίμησε τη μεγαλειώδη επέτειο του Θρύλου!

Δείτε την ανάρτηση που δημοσίευσε η Θύρα 7

 

Το φανταστικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Θύρας 7 από τα περσινά γενέθλια
Το φανταστικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Θύρας 7 από τα περσινά γενέθλια
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gate 7 Official Page (@gate7_official_page)

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.