Ο Μιχάλης Μαχαίρας τονίζει τη σημαντικότητα επίτευξης γρήγορου γκολ και στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ, καθώς με αυτόν τον τρόπο, αφενός θα έρθει πιο εύκολα η νίκη και αφετέρου θα φανούν κι άλλες αδυναμίες των γηπεδούχων, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούν οι ερυθρόλευκοι. Φυσικά στόχος της ομάδας του Μαρτίνς παραμένει το «τρίποντο», έχοντας κάνει και καλή... εκκίνηση, με τον Θρύλο να είναι το «γρήγορο μονοθέσιο» που καλείται να δει πρώτος την «καρώ» σημαία, στο τέλος της «κούρσας»!

Ο Ολυμπιακός, σα να είναι ένα μονοθέσιο της Formula 1, θα προσπαθήσει να κάνει την καλύτερη εκκίνηση και στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, μετά το εκρηκτικό 15λεπτο στην Λιβαδειά.

Πέτυχε αυτό που ήθελε σε αυτό το 15λεπτο από τα αποδυτήρια, ένα γρήγορο γκολ και με αυτόν τον τρόπο λύθηκαν τα πόδια των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς. Φυσικά, παρομοίασα τον Θρύλο σαν …μονοθέσιο της Formula 1, αφού στόχος του είναι να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη εκκίνηση, ώστε να πλασαριστεί σε όσο γίνεται καλύτερη θέση με το άναμμα του πράσινου φωτός!

Την περασμένη Κυριακή, κάτι τέτοιο έπραξαν στο χορτάρι της Λιβαδειάς οι ερυθρόλευκοι και στα δύο ημίχρονα, αφού στο 7ο λεπτό του πρώτου και στο 5ο του δεύτερου, σκόραραν, καθαρίζοντας ουσιαστικά τον αγώνα. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έχει καταστήσει σαφές σε όλους το πλάνο που θα πρέπει άπαντες να ακολουθήσουν πιστά, ώστε να γίνει κάτι ανάλογο και στα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ μετά το γρήγορο γκολ αποσυντονίζεται και βγάζει αρκετές αδυναμίες, χάνοντας τον ρυθμό του.

Αυτό είναι το βασικό στοιχείο που καλείται να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, χάρη σε ένα γρήγορο τέρμα. Μένει να δούμε εάν τελικά θα το κάνουν πράξη οι ερυθρόλευκοι παίκτες.