Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 22:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Ντουντελάνζ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Live στο thrylos24.gr/CS3.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι έτοιμη να κυριαρχήσει απόψε επί της Ντουντελάνζ στο «κάστρο» του, για την 4η αγωνιστική του Europa League, για τη φάση των ομίλων.

Οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία τους τρεις πόντους στο σημερινό ματς, ώστε να βρίσκονται με αξιώσεις στο …κόλπο της πρόκρισης και είναι απολύτως έτοιμοι να το πετύχουν. Οι παίχτες μας, θα έχουν δίπλα τους, τον 12ο παίχτη, τον ΛΑΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο οποίος για άλλη μια φορά θα δώσει τα διαπιστευτήριά του με μια τρομερή και αξέχαστη ατμόσφαιρα στο ΝΑΟ μας!

Στην έδρα της Ντουντελάνζ, η ομάδα μας έδειξε ότι έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στην ομάδα του Λουξεμβούργου, αλλά το ματς δε θα είναι εύκολο απόψε. Οφείλουν άπαντες να είναι συγκεντρωμένοι, ώστε να μπορέσουν να πάρουν τελικώς τη νίκη στον αγώνα.

Το κλίμα στους Πειραιώτες είναι πάρα πολύ καλό, μετά τη μάγκικη νίκη με 1-0 στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη και με οδηγό αυτό το τρίποντο θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν έτσι τόσο κόντρα στην Ντουντελάνζ όσο και στη συνέχεια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.