Η Κολυμβητική Ομοσπονδία έκανε την πρόταση ανανέωσης στον Θοδωρή Βλάχο, ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, όμως υπήρχε ειδικός «όρος» για Ολυμπιακό.

Η Εθνική μας ομάδα πόλο Ανδρών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο απέναντι στη Σερβία. Η ΚΟΕ θέλοντας να επιβραβεύσει τον πρωτομάστορα, Θοδωρή Βλάχο, έκανε μια πρόταση σε εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κυριάκος Γιαννόπουλος συναντήθηκε με τον κορυφαίο Έλληνα τεχνικό, για να του καταθέσει την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους, για την επόμενη τριετία.

Βέβαια, η πρόταση αυτή έχει μια αρκετά σημαντική παράμετρο, κι αυτή δεν είναι άλλη από την αποκλειστική συνεργασία των δύο πλευρών. Με πιο απλά λόγια, για όσο ο Θοδωρής Βλάχος προπονεί την Εθνική, δε θα μπορεί να είναι στον Ολυμπιακό. Ενώ να θυμίσουμε, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες (και για την επόμενη χρονιά).

Η οικονομική πρόταση είναι αρκετά δελεαστική για τον ίδιο, όμως θα πρέπει να αφοσιωθεί στην Εθνική ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός δε θέλει να πάρει καμία βιαστική απόφαση, όσον αφορά το μέλλον, ενώ δεσμεύτηκε να απαντήσει τις επόμενες μέρες, αφού συζητήσει με τον Ολυμπιακό, όπου είναι ηθικά και συναισθηματικά δεμένος!