Ο γνωστός ερμηνευτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Χρήστος Θηβαίος, ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων τραγουδοποιών, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την ευτυχία που βιώνει με την οικογένειά του, τα παιδιά του χρόνια αλλά και τη συνάντηση που είχε στο Γυμνάσιο με τον Τάκη Λεμονή.

Αναφορικά με τα παιδικά του χρόνια, δήλωσε: «Γεννήθηκα το 1963. Ο πατέρας μου ήταν τενόρος, είχε τελειώσει τη Νομική και γνώρισε τον Γιώργο Παπαδόπουλο τον παππού μου, πατέρα της μητέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν από τη λόγια πλευρά και έκανε περιοδεία με τη Μαρίκα Κοτοπούλη και όπως μιλούσαν, πήγε η μητέρα μου και έσκασε ένα φιλί στον πατέρα της και του είπε “ωραία γυναίκα”. Ερωτεύτηκαν με 20 χρόνια διαφορά. Ο πατέρας μου άφησε τον θίασο και την ακολούθησε στα μπουλούκια».

Εκεί δουλεύει πλέον ο Πέτρος Φιλιππίδης για να τα βγάλει πέρα
Εκεί δουλεύει πλέον ο Πέτρος Φιλιππίδης για να τα βγάλει πέρα

«Σχολείο πήγα στο Μεταξουργείο στην οδό Κεραμέως στο 51ο τότε όπου οι γονείς μου αποφάσισαν να πάρουν μία πρόωρη σύνταξη για να καταφέρουν να είναι δίπλα μου. Για τους συμμαθητές μου ήμουν ο θεατρίνος», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Στο εξατάξιο Γυμνάσιο οι δρόμοι του συναντήθηκαν με τον Τάκη Λεμονή τον οποίο ενοχλούσε με το να παίζει κιθάρα στο προαύλιο και η ιστορία που αφηγήθηκε ήταν απολαυστική. Συγκεκριμένα αφηγήθηκε: «Μια μέρα είχα πάρει άδεια από το μάθημα και είχα πάει στο εκκλησάκι του σχολείου και έπαιζα με την ηλεκτρική κιθάρα και όπως έπαιζα και τους είχα πρήξει όλους, έβγαινε ο μαθηματικός «Θηβαίε πιο σιγά». Οι μεγαλύτεροι όμως έπαιζαν μπάλα στο προαύλιο, οι οποίοι τότε ήταν πιο εξελιγμένοι… Εμείς ήμασταν αναγκασμένοι να είμαστε κουρεμένοι. Οι μεγαλύτεροι είχαν μαλλιά, σκουλαρίκια, τους θαυμάζαμε και τους φοβόμασταν. Όπως παίζω λοιπόν, έρχεται ένας ψηλός, γεροδεμένος, με μακριά μαλλιά, ήταν και ο αρχηγός τους σχολείου που έπαιζε μπάλα και τον ενοχλούσα εγώ. Μου λέει «Πιτσιρικά μας ενοχλείς», του λέω «Συγνώμη, θα κάνω πιο σιγά». Χαμηλώνω και συνεχίζω να πάιζω. Ξαναέρχεται πάλι, με πιάνει από το σβέρκο, μου τραβάει το αυτί και μου λέει: «Να σου πω…μας ενοχλείς, χαμήλωσε. Παίζουμε μπάλα. Περνάει ο καιρός και κάποια στιγμή έρχεται ο ίδιος και λέει Εντάξει, παίζεις πάρα πολύ ωραία και τραγουδάς πολύ ωραία. Φαντάσου μια στιγμή στη ζωή μας να γίνεις εσύ τραγουδιστής και εγώ ποδοσφαιριστής. Ήταν ο Τάκης Λεμονής».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24