Παραμένει στο προσκήνιο το θέμα του Σολδάνο για τον Ολυμπιακό που φέρεται να κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση. Τον διεκδικεί και η Γουέστ Μπρομ.

Στην Αργεντινή εξακολουθούν εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες να διατηρούν το θέμα του Φράνκο Σολδάνο, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Ουνιόν Σάντα Φε ότι ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα του και έκανε πρόταση 2.2 εκατομμυρίων ευρώ!

Στο μακρινό Σάντα Φε, σύμφωνα με το Φως των Σπορ, υποστηρίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει για τα καλά στο «σημάδι» τον παίκτη που πέρσι σκόραρε 11 φορές σε 27 ματς με την ομάδα του Σάντα Φε να ζητάει τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Πάντως ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μοναδικός που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σολδάνο. Εκτός από ομάδες της Αργεντινής, οι οποίες δεν έχουν πολλές πιθανότητες να τον αποκτήσουν, τον θέλει και η Γουέστ Μπρομ. Η αγγλική ομάδα έχει τον 24χρονο Αργεντινό στη μεταγραφική λίστα για τους επιθετικούς, ωστόσο δεν βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών της.

Ο Ολυμπιακός πάντως επιμένει για τον Σολδάνο και συνεχίζει τις επαφές του με την Ουνιόν προκειμένου να βρουν τη «χρυσή τομή», ενώ την ίδια ώρα ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ευρώπη.