Αποκάλυψη για τον Ζακ ΛεΝτέι και σενάριο για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ασχολείται καθαρά και μόνο με τη σειρά των τελικών της Basket League, όπου έχει κάνει το 2-0! Τα μεταγραφικά σενάρια την ίδια ώρα κάνουν λόγο για «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον προς τον Ζακ ΛεΝτέι.

Και αυτό τουλάχιστον αναφέρει μεγάλο σερβικό Μέσο.  Το «TeleSport.rs», που σε ρεπορτάζ του αναφέρει πως όσο οι Πειραιώτες, όσο και η Αρμάνι Μιλάνο και η Μονακό, όχι μόνο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 30χρονου Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ της Παρτίζαν, αλλά φέρονται να έχουν καταθέσει και πρόταση για την απόκτησή του στο τραπέζι!

Έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για τη μετάδοση της ΕΡΤ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vid)
Έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για τη μετάδοση της ΕΡΤ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vid)

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.