Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τον Έλληνα παίκτη του Λεβαδειακού...

Ντουρμισάι: «Πού θα παίζω του χρόνου δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο στον Πανιώνιο και ακόμα δεν έχουμε κάτσει να μιλήσουμε για τη μεταγραφή ή οτιδήποτε…»

Βέβαια η ελληνική πιάτσα agents… ξέρει πως ο 22χρονος στράικερ είναι κλεισμένος / καπαρωμένος από τον Ολυμπιακό, από τον περασμένο Δεκέμβριο για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ξέρουν και οι ανταγωνιστές των “ερυθρόλευκων”, όπως ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα. Ίσως έτσι μπορεί να εξηγηθεί και η σχετικά πρόσφατη “ασπρόμαυρη” διαρροή, στην εν λόγω πιάτσα, πως αν ήθελαν θα μπορούσαν μεσούσης της σεζόν να είχαν ανεβάσει στην Τούμπα τον Ντουρμισάι, όταν και (φέρεται να) τους τον πρόσφερε ο Πανιώνιος, ο οποίος καιγόταν για ρευστό.

Γιατί αν πιστέψουμε πηγές από “δικέφαλο” μεριά, το scouting report του ΠΑΟΚ (Γιάννης Θωμαίδης;) δεν ήταν και τόσο ενθουσιώδες για τον σκόρερ του Πανιωνίου. Με αστερίσκους για την τεχνική του στην υποδοχή/επαφή της μπάλας αλλά και για τα νεύρα του στην διάρκεια των αγώνων του.

Από την άλλη υπάρχει ο Άγγελος Αναστασιάδης, που έκανε αγώνα για να απαρνηθεί την εθνική Αλβανίας (έχει αγωνιστεί στην Ελπίδων της), προκειμένου να τον καλέσει και να παίξει στην Εθνική Ελλάδας! Ο Ντουρμισάι που την φετινή σεζόν μετράει συνολικά 11 γκολ σε 28 συμμετοχές (πρωτάθλημα και κύπελλο)…

Στην ίδια πλευρά της ελληνικής πιάτσας agents πάντως υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν κλείσει για το καλοκαίρι και δεύτερο ταλαντούχο Σουπερλιγκάτο επιθετικό. Κι ας έχει προκύψει μεγάλη… ψυχρασία εσχάτως (λόγω της υπόθεσης Γιαννιώτη) με τον μάνατζερ του. Ο λόγος για τον Φώτη Ιωαννίδη του Λεβαδειακού!

Σύμφωνα,λοιπόν, με μανατζερικές εκτιμήσεις (που προφανώς βασίζονται σε… πληροφορίες), μπορεί ο Γιάννης Κομπότης να έχει βάλει προτεραιότητα τις… αγορές του εξωτερικού, προσδοκώντας σε περισσότερα έσοδα, μιλώντας ακόμη και ο ίδιος με ατζέντηδες αλλά στο τέλος ο 19χρονος Ιωαννίδης ( των συνολικά 20 συμ. και 3 γκολ μέχρι τώρα) θα πάει στον Ολυμπιακό (ακόμη και χωρίς τον Τζόλε, που είναι ο ατζέντης του)!

Στο δια ταύτα: οι… ειδικοί της ελληνικής πιάτσας agents το θεωρούν σχεδόν δεδομένο, πως o Ολυμπιακός εκτός από τον Ντουρμισάι θα πάρει και τον Ιωαννίδη, ανεξάρτητα αν θα είναι και οι δυο ή ο ένας ή και κανένας τους (!)στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ της επόμενης σεζόν.