The Bachelor 2 Spoiler - Συναρπαστικές εξελίξεις, δεν τις περίμενε κανείς αλλά όλα είναι πλέον πιθανά. Μήπως θα υπάρξει ανατροπή; Πάμε να δούμε...

The Bachelor 2 SpoilerΤο ριάλιτι ήρθε για να ταράξει εκ νέου τα νερά από τον Alpha. Μιλάμε για μεγάλο παραμύθι, με πολύ αίσθημα, πολλές εκπλήξεις, και στο τέλος θα βγει ο δράκος; Θα το μάθουμε σύντομα.

The bachelor 2 spoiler – Με ποια κοπέλα εκτός βίλας ο Αλέξης έκανε νταλαβέρι;

Η πληροφορία που έχει έρθει στα αυτιά μας και οι κεραίες μας, δύσκολα να πέσουν έξω λένε για την Ιωάννα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι είχε πάρει την καρδιά, το μυαλό του Αλέξη και όχι μόνο.

Η πρώην παίκτρια του «The Bachelor 2» περίμενε, περίμενε, αλλά εν τέλη δεν πήρε τριαντάφυλλο. Τι έγινε; Είδαμε τον παλιό καλό Αλέξη. Να βάζει τη τακτική πάνω από τα θέλω του. Η Ιωάννα ήταν μία από τις παίκτριες που η κατάσταση είχε πάει σε άλλο επίπεδο. Καταλαβαίνετε φανταζόμαστε τι εννοούμε, σωστά;

Δεν αρκούσε όμως αυτό. Οι επαφές μεταξύ τους θα συνεχιστούν εκτός Βίλας, άλλωστε ένας γίπας ποτέ δεν κόβει αυτό που του αρέσει. Φυσικά η Ιώαννα έκανε την αρχή. Ακολούθησε η Φένια και πλέον ξεκινάνε τα δύσκολα.

Η πρώτη αποχώρηση έγινε. Έκπληξη, αλλά ποια θα είναι η επόμενη; Κρατηθείτε γιατί πρόκειται για όνομα και εδώ έκπληξη.

The bachelor 2 spoiler – Ποια είναι φαβορί και ποια θα μείνει εκτός;

Πλέον τα κουκιά είναι μετρημένα. Οι παίκτριες έχουν ξεκάθαρο ρόλο, με τον Αλέξη Παππά να έχει ήδη δρομολογήσει την σειρά με τις αποχωρήσεις.

Αυτή τη βδομάδα που μας πέρασε έφυγε η Φένια. Την άλλη; Δύο είναι τα αουτσάιντερ. Η μία είναι η Μαρία και η άλλη η Έλενα. Τι θα αποφασίσει όμως;

Σε δύσκολο δίλλημα, αλλά η απόφαση έχει παρθεί. Μέσα στη βδομάδα θα σας δώσουμε και το σίγουρο spoiler με την αποχώρηση.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ για το επόμενο The Bachelor Spoiler