Ο Θανάσης Αντετοκούμπο μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από τους Μιλγουόκι Μπακς και το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού του παίζει δυνατά.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μένει ελεύθερος από τους Μιλγουόκι Μπακς το επερχόμενο καλοκαίρι, και όπως είναι αναμενόμενο, η συζήτηση για το μέλλον του έχει ξεκινήσει.

Πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος Έλληνας φόργουορντ; Είναι νωρίς ακόμα να το πούμε, αλλά οι φήμες και οι πιθανότητες έχουν αρχίσει να διαδίδονται.

Όλα είναι ανοιχτά. Η επιστροφή στην Ελλάδα φαίνεται πιθανή και πάντα είναι μια επιλογή στο τραπέζι. Ο Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας, κάτι που είναι σημαντικό για τις ελληνικές ομάδες στη Stoiximan Basket League λόγω των περιορισμών στους ξένους παίκτες.

Το ενδεχόμενο της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα της χώρας μας δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά όπως λένε και οι φήμες, η πιθανότητα να ενταχθεί στα τριάρια των «ερυθρόλευκων» δεν είναι μικρή. Ωστόσο, καμία πηγή δεν έχει επιβεβαιώσει αυτό το σενάριο ή μια πιθανή επιστροφή του παίκτη στην πατρίδα μας.

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, δεν έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις σχετικά με το μέλλον του, αφήνοντάς το ανοιχτό για περαιτέρω εξελίξεις.