Η πλευρά του Ολυμπιακού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Βιγιαρεάλ με φόντο την απόκτηση του Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός καθάρισε με τη θέση «1», ερχόμενος σε συμφωνία με την Πόρτο για τον Ζοσέ Σα και πλέον κοιτάζει και τη θέση του αμυντικού.

Όπως γνωρίζετε ήδη, κοιτάζει τον Ρούμπεν Σεμέδο, έναν αρκετά ποιοτικό παίκτη, ο οποίος μπορεί να δώσει στην ερυθρόλευκη άμυνα, αυτό που ο Θρύλος χρειάζεται.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει και μάλιστα βρίσκονται σε αρκετά καλό δρόμο, τις επαφές τους με την Βιγιαρεάλ. Τον παίκτη τον θέλει πάρα πολύ ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Η πλευρά του Ολυμπιακού έχει δώσει «σήμα» να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κλείσει αισίως και συντόμως η υπόθεση Σεμέδο. Μαζί του, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, μίλησε και ο Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να του εξηγήσει αναλυτικά το πλάνο του για την επόμενη σεζόν.

Πλέον, οι ενέργειες που γίνονται, αφορούν το αν ο παίκτης θα αποκτηθεί ως δανεικός ή με τη μορφή συνιδιοκτησίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βιγιαρεάλ. Οψόμεθα και λογικά στις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις…