Την Τρίτη το απόγευμα, η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα αντιμετωπίσει την Βολερό (27/11, 18:00, CS6), με μόνο στόχο την νίκη και την πρόκριση, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει.

Τεράστιας σημασίας ματς, εκείνο που έχει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στο «Μελίνα Μερκούρη», επί της Βολερό. Θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ (ήττα στις Κάννες με 3-0). Χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, και να πάρει και το «χρυσό» σετ, ώστε να πανηγυρίσει μια επική και ΜΑΓΚΙΚΗ πρόκριση για το Challenge Cup, στη φάση των «16».

Με τα κορίτσια του Θρύλου να ποντάρουν και στη στήριξη των οπαδών τους, στην προσπάθεια που θα κάνουν για να ανατρέψουν την ήττα στο πρώτο ματς. Το ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό του Ολυμπιακού είναι πώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Την αποστολή για το ματς με την Βολερό αποτελούν οι Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου και Λάουρα Έμοντς.

** Στην αναμέτρηση με τη Βολερό, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας.