Θα παρέμβει εισαγγελέας;

Με ανακοίνωσή τους όλοι οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ κατά μία έννοια επικουρήσουν την συμμετοχή του Φασούλα ως υποψηφιότητα στην ΕΟΚ. Αλήθεια, ο ΠΑΟΚ έμαθε και Μπάσκετ; Από πότε έγινε αυτό;


Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι έτοιμος να κατέβει στις εκλογές της ΕΟΚ, αλλά κάποιοι δεν θέλουν να είναι μέσα στις υποψηφιότητες και κάνουν ότι μπορούν με κάθε τρόπο ώστε να τον τρομοκρατήσουν, είτε αυτόν, είτε πιθανόν όποιον «τολμήσει» να τον ψηφίσει.

Αλήθεια ρε εκεί στον Βορρά, ο πόνος σας, πόσος μεγάλος είναι; Τα κόμπλεξ που βγάζετε πόσα είναι; Ακόμα καλύτερα το κλίμα στη Θεσσαλονίκη σας πειράζει; Δεν βρίσκουμε απαντήσεις στο δικό σας πρόβλημα.

Εμείς θα θέσουμε ένα άλλο ερώτημα. Θα παρέμβει εισαγγελέας, η θα αφήσει την «τρομοκρατία» να υπερισχύσει πάλι; Κάποιος θα πρέπει να τους μαζέψει εκεί στον Βορρά γιατί οι απειλές είναι πολλές, άσχετα αν στην τελική πράξη έχουν πρόβλημα. Από το «θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο…», μέχρι το «όποιος ψηφίσει τον Φασούλα είναι εχθρός μας…».

Η δικαιοσύνη θα συνεχίσει να κλείνει τα μάτια της σε τέτοιες περιπτώσεις τρομοκρατίας; Πότε επιτέλους θα παρέμβει;

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωσή τους:

«Μερικά πράγματα είναι αυτονόητα, αλλά πρέπει να τονιστούν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Οι παρακάτω Σύνδεσμοί του ΠΑΟΚ δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε απέναντι στην υποψηφιότητα του γνωστού προδότη στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι αλλάζει ομάδες, πόλεις, ιδέες, κόμματα και πεποιθήσεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει την χρηματολαγνεία του.

Για έναν άνθρωπο που έχει αποτύχει σε ό,τι κι αν έχει επιχειρήσει στο παρελθόν, στον πιο αποτυχημένο Δήμαρχο που έχει περάσει από την ελληνική περιφέρεια, στον επιχειρηματία που από την περιουσία εκατομμυρίων έφτασε στην χρεοκοπία και συντηρούταν από τους μισθούς του στην ΕΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, λοιπόν, τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να εμπιστευτούμε το αύριο του ελληνικού μπάσκετ σε έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα δεν έχει πετύχει σε τίποτα και που είναι προφανές ότι θέλει να κερδίσει τη θέση για να βάλει το δάχτυλο στο μέλι.

Για να είμαστε ξεκάθαροι προς πάσα κατεύθυνση και προς κάθε ενδιαφερόμενο. Οι Βορειοελλαδίτες πολιτικοί και παράγοντες που στηρίζουν την υποψηφιότητα του ανίκανου προδότη και τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας που δεν θα ταχθούν απέναντί του, θα μας βρουν μπροστά τους.

Ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά είναι εχθρός του ΠΑΟΚ και εχθρός της Βόρειας Ελλάδας. Όποιος τον στηρίζει, είναι εχθρός μας. Όποιος δεν είναι απέναντί του, είναι εχθρός μας. Εμείς, τους εχθρούς μας τους κυνηγάμε μέχρι τέλους κι εμείς το μέχρι τέλους το εννοούμε.

Οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ

AΜΠΑΛΑΕΑ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ,ΑΡΙΔΑΙΑ, ΒΕΜ, ΕΔΕΣΣΑ, ΕΠΑΝΟΜΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΕΥΟΣΜΟΣ “LEMMY” – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΖΟΥΛΟΥ, ΘΥΡΑ4, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΚΥΜΙΝΑ-ΜΑΛΓΑΡΑ, ΛΑΓΚΑΔΑΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΠΑΤΡΑ, ΠΕΡΑΙΑ, ΠΟΛΙΧΝΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ, NORTHERNERS,ΤΡΙΚΑΛΑ,ΜΥΤΙΛΗΝΗ,ΓΡΕΒΕΝΑ, PAOK FANS EUROPE (Frankfurt, Stuttgart, Reutligen, Düsseldorf, Lüdenscheid, Troisdorf, Dortmund, Hannover, Berlin, Zürich, London, Stockholm)».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης