Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε επί του Αίαντα Εύοσμου με 3-0 σετ, όμως λαβώθηκε με τον τραυματισμό της Κελεσίδη, η οποία χτύπησε και αναμένει εκτίμηση του τραυματισμού της.

Ο Θρύλος έκανε μια νικηφόρα αναμέτρηση στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, όμως δυστυχώς λαβώθηκε, καθώς η Ιλιόνη Κελεσίδη τραυματίστηκε στο γόνατο.

Η ίδια αναμένεται να κάνει εξετάσεις ώστε να εξεταστεί το μέγεθος του τραυματισμού. Παρόλα αυτά, η επανέναρξη του πρωταθλήματος κρύβει κινδύνους καθώς ήδη οι τραυματισμοί «θερίζουν» τις ομάδες που κατέβηκαν εν τέλει, με αλλοιωμένα ρόστερ σε αυτό το πρωτάθλημα!

Η επανέναρξη… παρωδία που καταντάει να είναι εγκληματική για τις αθλήτριες! 

Αυτό φυσικά συμβαίνει αφού δεν επετράπη να συμμετάσχουν σε φιλικά προετοιμασίας, λόγω της απαγόρευσης, πράγμα που στον αθλητισμό θεωρείται επικίνδυνο, έως εγκληματικό!

Επιπλέον, οι αθλήτριες δεν μπορούσαν να κάνουν διπλές προπονήσεις για περαιτέρω ενδυνάμωση, ενώ στο πρωτάθλημα έως τώρα υπάρχουν 4 τραυματισμοί μέχρι στιγμής. Της Βαρουδάκη από τις Αμαζόνες, της Νούσια από τη Λαμία, της Μεταξά του ΠΑΟ και της Κελεσίδη από τον Ολυμπιακό!

Ελπίζουμε βέβαια, ό,τι καλύτερο στις εν λόγω αθλήτριες και γενικά σε όσες «μαχήτριες» καταφέρνουν να αγωνιστούν σε αυτό το πρωτάθλημα-παρωδία της ΕΟΠΕ