Το μεγάλο γλέντι τω θριαμβευτών στο CHOEN της Πειραϊκής και ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με φόντο την κούπα…

Το γλέντι δεν είχε τελειωμό την Τετάρτη το βράδυ μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με την Μακάμπι και την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Για τρίτη φορά στην ιστορία του συλλόγου ένα ακόμα ευρωπαϊκό κύπελλο ήρθε στον Πειραιά και αφού κόσμος και αθλητές και παράγοντες ξεσάλωσα στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η συνέχεια δόθηκε στο γνωστό ερυθρόλευκο «στέκι» Choen, ιδιοκτησίας της οικογένειας Χρισοφάκη.

Μία οικογένεια οποία έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό σε κάθε επίπεδο στο τμήμα βόλεϊ και η δήλωση του Λευτέρη Χρισοφάκη είναι χαρακτηριστική για τι κλίμα που επικρατούσε μετά το τέλος του αγώνα.

«Τέτοιες στιγμές μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να προσφέρει στον κόσμο του και στον ελληνικό αθλητισμό. Και ακόμα έχουμε συνέχεια για θέλουμε κάθε τίτλο που υπάρχει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την συμπαράσταση και την εντυπωσιακή παρουσία του στο ΣΕΦ.

Πρωτομάστορας είναι ο Μιχάλης Κουντούρης που έχει συμβάλει στα μέγιστα στο να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα, αλλά και να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός».

Ο ύμνος του Ολυμπιακού είχε την τιμητική του στο μαγαζί της Πειραϊκής και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την κούπα να έχει τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση και όλοι να θέλουν να βγάλουν μια φωτογραφία με το μεγάλο τρόπαιο.

 Νίκος και Λευτέρης Χρισοφάκης αγκαλιά με το κύπελλο και στιγμές μοναδικές για τα αδέλφια που είναι πάντα κοντά στον Ολυμπιακό.