Περίλυπη ήταν η Κυριακή Τερζόγλου μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ από τον Πανιώνιο, χτες βράδυ.

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε στη «μάχη» του πρώτου τίτλου της σεζόν 2025-26. Στον συγκλονιστικό τελικό του Super Cup στο Ζηρίνειο, οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου, όμως παρότι προηγήθηκαν με 2-1 σετ και 12-10 στο τάι μπρέικ, δέχθηκαν 5-0 σερί (12-15) από τον Πανιώνιο και ηττήθηκαν με 3-2 (22-25, 25-23, 26-24, 19-25, 12-15).

Τα κορίτσια του Θρύλου επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και έχουν μπροστά τους τρεις ακόμα στόχους, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μια καλή πορεία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το CEV Champions League.

Bόλεϊ Γυναικών: Ο Θρύλος έτοιμος για το Super Cup
Bόλεϊ Γυναικών: Ο Θρύλος έτοιμος για το Super Cup

Δείτε τα όσα είπε η Κυριακή Τερζόγλου: 

«Υπάρχει μια πικρία, γιατί το θέλαμε πάρα πολύ, τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτριές μου. Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ καλά. Και οι δύο ομάδες παίξαμε πολύ καλά, ήταν ένα συγκλονιστικό ματς. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο τελευταίο κρίσιμο σημείο, ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει τη νίκη. Δυστυχώς, κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.