Το Άμπου Ντάμπι είναι πανέτοιμο να βάλει το χέρι πολύ βαθιά μέσα στη τσέπη προσφέροντας ένα τεράστιο ποσό για να διοργανώσει τα φάιναλ φορ.

Το Άμπου Ντάμπι είναι πανέτοιμο να βάλει το χέρι πάρα πολύ βαθιά μέσα στη τσέπη προσφέροντας ένα τεράστιο ποσό για να διοργανώσει τα επόμενα φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να εισέλθει με δυνατό τρόπο στη κορυφαία μπασκετική ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από το χθεσινό (26/02) Διοικητικό Συμβούλιο της αρμόδιας αρχής τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έκαναν μια πρόταση με υπέρογκα και αστρονομικά χρήματα για να πάρουν στη πρωτεύουσα της χώρας τους και πιο συγκεκριμένα στο στάδιο “Etihad Arena” τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη στιγμή του τουρνουά.

Επικό γλέντι της ΚΑΕ: «Ως εδώ, παρκαδόρε»
Επικό γλέντι της ΚΑΕ: «Ως εδώ, παρκαδόρε»

Τα λεφτά που δίνουν σύμφωνα με το “Encestando” είναι 75 εκατομμύρια ευρώ για τρία έτη (δηλαδή 25 κάθε χρόνο από το 2025 έως το 2027), χωρίς να έχει παρθεί ακόμη κάποια οριστική απόφαση σχετικά με το εάν θα γίνει αποδεκτή η συγκεκριμένη πρόταση, πράγμα που όμως θα συμβεί στη Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 13 Μαρτίου.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24