Ο Σλούκας επέστρεψε και είναι γεγονός! Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την επόμενη μέρα με τον Κώστα, με τον ίδιο να έρχεται με ρόλο ηγέτη πλέον...

Ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε στα γραφεία της Arcadia και συμφώνησε σε όλα πλέον με τον Ολυμπιακό. Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός.

Πριν από λίγες ώρες, βρέθηκε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε πλήρη συμφωνία, με τον παίκτη να συναινεί για συμβόλαιο 3ετίας με συνολικές αποδοχές που αγγίζουν τα 5.5 εκ. ευρώ!

Αυτό έρχεται σε μία σειρά από άρθρα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, για να σας μεταφέρουμε κάθε παρασκήνιο σχετικά με την υπόθεση. Κάποιοι έψαχναν να βρουν… φαντάσματα, και να μας στοχοποιήσουν αλλά τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους, και τους αφήνουμε απλά να τα παρακολουθούν.

Αυτό βγήκε όμως να σημειώσουμε εδώ ότι ακόμα υπάρχει το συμβόλαιο με την Φενέρ. Φυσικά όμως για να έχει προκύψει τέτοια ενημέρωση υπάρχουν όροι οι οποίοι μπορούν να παρακαμφθούν.

Τη σεζόν 2019/20, ο Κώστας Σλούκας είχε 11.6 πόντους από 48% στο δίποντο, 42% στο τρίποντο και 94% στις βολές, μαζί με 2.8 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ και 15.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 29:03 συμμετοχής σε 25 αγώνες της EuroLeague.

Ο Κώστας επέστρεψε σπίτι του και πλέον το αύριο φαντάζει πολύ καλύτερο!

Αυτό είναι μόνο η αρχή και αναμένεται και συνέχεια…