Ο Τιάγκο Σπλίτερ θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Παρί μετά το τέλος της σεζόν και θα επιστρέψει στο ΝΒΑ, αυτή τη φορά για λογαριασμό των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Τίτλοι τέλους για την φοβερή ομάδα της Παρί στη φετινή Euroleague. Μετά τους Σορτς, Ιφί, Γουόρντ, Γιαντούνεν και Χέις, ο προπονητής της ομάδας Τιάγκο Σπλίτερ αφήνει πίσω του το Παρίσι και επιστρέφει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

«Ρημάζει» η Παρί

Μετά από μία τρομακτική σεζόν για τους Παριζιάνους, ολόκληρος ο κορμός της ομάδας θα αποχωρήσει, ενώ και ο Σπλίτερ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Πόρτλαντ. Εκεί θα αναλάβει τα καθήκοντα του βοηθού του Τσόνσι Μπίλαπς, για τους Τρέιλ Μπλέιζερς.

Τέλος ο Σπλίτερ από την Παρί – Επιστρέφει στο ΝΒΑ
Τέλος ο Σπλίτερ από την Παρί – Επιστρέφει στο ΝΒΑ

Αυτός θα είναι ο τρίτος πάγκος ομάδας ΝΒΑ που κάθεται ο Βραζιλιάνος, καθώς υπήρξε βοηθός προπονητή για τέσσερα χρόνια στους Μπρούκλιν Νετς (2019-2023) και έναν χρόνο στους Χιούστον Ρόκετς (2024).

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24