Τέλος ο Ποστέκογλου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Άγγελος Ποστέκογλου αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ, μετά την συντριπτική ήττα που δέχθηκε στο «City Ground», από την Τσέλσι (3-0).
Λήξη συνεργασίας υπάρχει ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Άγγελο Ποστέκογλου. Ο Έλληνοαυστραλος Τεχνικός μετά την ήττα που δέχθηκε ο αγγλικός Σύλλογος από την Τσέλσι, με αστραπιαίες κινήσεις απολύθηκε. Ο Ποστέκογλου πριν καλά καλά συμπληρώσει 40 μέρες στην ομάδα, αποτελεί παρελθόν από αυτήν.
Θυμίζουμε ότι αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, ήταν που «ξεχείλισε το ποτήρι», καθώς σε 39 μέρες και οκτώ αγωνιστικές δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία νίκη. Στην ανακοίνωση ο αγγλικός σύλλογος αναφέρει: «Η Νότιχγαμ Φόρεστ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι μετά από μία σειρά από απογοητευτικά αποτελέσματα και εμφανίσεις, ο Άγγελος Ποστέκογλου απαλλάχθηκε άμεσα από τα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής. Η ομάδα δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο αυτή την στιγμή».
Nottingham Forest Football Club can confirm that after a series of disappointing results and performances, Ange Postecoglou has been relieved of his duties as head coach with immediate effect.
The Club will make no further comment at this time.
— Nottingham Forest (@NFFC) October 18, 2025