Ο Άγγελος Ποστέκογλου αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ, μετά την συντριπτική ήττα που δέχθηκε στο «City Ground», από την Τσέλσι (3-0).

Λήξη συνεργασίας υπάρχει ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Άγγελο Ποστέκογλου. Ο Έλληνοαυστραλος Τεχνικός μετά την ήττα που δέχθηκε ο αγγλικός Σύλλογος από την Τσέλσι, με αστραπιαίες κινήσεις απολύθηκε. Ο Ποστέκογλου πριν καλά καλά συμπληρώσει 40 μέρες στην ομάδα, αποτελεί παρελθόν από αυτήν.

Θυμίζουμε ότι αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, ήταν που «ξεχείλισε το ποτήρι», καθώς σε 39 μέρες και οκτώ αγωνιστικές δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία νίκη. Στην ανακοίνωση ο αγγλικός σύλλογος αναφέρει: «Η Νότιχγαμ Φόρεστ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι μετά από μία σειρά από απογοητευτικά αποτελέσματα και εμφανίσεις, ο Άγγελος Ποστέκογλου απαλλάχθηκε άμεσα από τα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής. Η ομάδα δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο αυτή την στιγμή».

Τέλος ο Ποστέκογλου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ
Τέλος ο Ποστέκογλου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.