Κρίσιμη εβδομάδα στον Ολυμπιακό για τη στελέχωση του ρόστερ. Αυτή η εβδομάδα και η επόμενη όχι όλη θα είναι καθοριστικές...

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο ελεύθερος Ντόρσεϊ επιμένει Αμερικανικά έχοντας την ελπίδα να ζήσει τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τους Ντάλας Μάβερικς να εμφανίζονται ως μια εξαιρετική και κυρίως ορθάνοικτη επιλογή.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση για ανανέωση στον Ντόρσεϊ και περιμένει. Πόσο θα περιμένει; Σίγουρα όχι αιώνια, γιατί ναι μεν ο Ντόρσεϊ είναι μια λύση που τα έχει όλα αλλά ο προγραμματισμός «τρέχει» και κυρίως οι στόχοι των plan B μέρα με την μέρα μπορεί και να μειώνονται.

Για αυτό και ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά έχει δώσει τελεσίγραφο στον Ντόρσεϊ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ίσως και νωρίτερα, για να γνωρίζει αν θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν μαζί ή αν θα πρέπει να ενεργοποιήσει το plan b.

Από κοντά λοιπόν παραμένει και ο Καλάθης! Είναι δεδομένο με πιθανή αποχώρηση πως το Ελληνικό στοιχείο θα παίξει σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό της ομάδας….