Ο σέντερ της Βασίλισσας, ο οποίος δεν έχει απουσιάσει σε κανένα παιχνίδι της ομάδας του στην Euroleague, τραυματίστηκε στο ματς με την Αναντολού Εφές

Η  ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Αναντολού Εφές, έχει ανατρέψει το σκηνικό  για την Ρεαλ  στο παιχνίδι της Παρασκευής (2/4, 22:00) με τον Ολυμπιακό, καθώς μια  δεύτερη συνεχόμενη ήττα, ίσως αποβεί μοιραία για την Βασίλισσα, στην προσπάθεια της για πρόκριση στα Play offs της Euroleague.

Μάλιστα, ο Πάμπλο Λάσο έχει έναν ακόμα λόγο να πονοκεφαλιάζει, ενόψει της κόντρας με τους Πειραιώτες, καθώς εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Βάλτερ Ταβάρες.  Ο σέντερ της Βασίλισσας, ο οποίος δεν έχει απουσιάσει σε κανένα παιχνίδι της ομάδας του στην Euroleague, τραυματίστηκε στο ματς με την Αναντολού Εφές και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα αποφασιστεί την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή.

Ο Ταβάρες προσπάθησε να προπονηθεί την Πέμπτη (1/4), έβαλε ένα μέρος της προπόνησης της ομάδας του, όμως ο πόνος ήταν εμφανής .Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, αν δεν παιζόταν η πρόκριση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο παίκτης θα έμενε εκτός για να αποφευχθεί ενδεχόμενο ρίσκο υποτροπής.

Να θυμίσουμε πως η Ρεάλ καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της, καθώς ο Ισπανός προπονητής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής, για την συμπεριφορά του απέναντι στους διαιτητές της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές.