Με κολακευτικά λόγια μίλησε για την ομάδα του Ολυμπιακού, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Θρύλου, Τάσος Πάντος...

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Πάντος, το μεσημέρι της Παρασκευής. Πλέον είναι προπονητής και με το ρόλο του αυτό, πλέον, μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακού. Αναλυτικά όσα τόνισε ο Βετεράνος αμυντικός του Ολυμπιακού και πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου των Ακαδημιών του Θρύλου για…

-τη φετινή ομάδα: «Είναι γεγονός ότι υπήρχαν συχνές αλλαγές στον Ολυμπιακό κάτι που δεν βοηθούσε να φτιαχτεί ο κορμός της ομάδας. Αυτό δείχνει να το ξεπερνάει η ομάδα και να βγάζει αποτέλεσμα. Βέβαια αυτό δεν δείχνει να είναι θέμα μόνο του Ολυμπιακού αλλά όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου».

-το χαρακτηριστικό του Ολυμπιακού: «Το χαρακτηριστικό του Ολυμπιακού είναι ένα παιχνίδι κατοχής που «πατάει» τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό. Ο Μαρτίνς έχει φέρει μία ηρεμία και σε αυτό βοήθησε το παιχνίδι και η πρόκριση με τη Μίλαν. Χαίρεσαι να βλέπεις αυτήν την ομάδα».

-τον Πέντρο Μαρτίνς: «Κατάφερε και βγήκε δυνατός ο Μαρτίνς. Διαχειρίστηκε άψογα την ομάδα που πλέον παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο με πίεση, transition και παίκτες που έχουν αλλάξει το αγωνιστικό τους στυλ. Πρέπει να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια και να χτιστεί ο κορμός ώστε η ομάδα να γίνει ακόμη καλύτερη στη συνέχεια. Οι παίκτες χαίρονται όταν παίζουν και αυτό οφείλεται στο καλό κλίμα των αποδυτηρίων».