Ο Ολυμπιακός δεν πήγε απευθείας στα Γιάννενα, αφού δεν μπορούσε να προσγειωθεί αεροπλάνο λόγω των ισχυρών ανέμων.

Ταλαιπωρία για την αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πέταξαν με πτήση τσάρτερ για τα Γιάννενα εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον ΠΑΣ καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν.

Είχαν ενημερωθεί από το μεσημέρι πως το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό λόγω της κακοκαιρίας, καθώς στην περιοχή επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να προσγειωθεί αεροπλάνο.

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Έτσι αναχώρησαν για το Άκτιο όπου και προσγειώθηκαν και εκεί τους περίμενε πούλμαν προκειμένου να τους παραλάβει και να τους μεταφέρει οδικώς στα Γιάννενα, σε μια απόσταση περίπου 1,5 ώρας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.