Μάγκικη, παντελονάτη και ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ δήλωση του Τάκη Τσουκαλά, λάιβ από την εκπομπή του, την οποία κάνει μαζί με τον Άκη Βαρδαλάκη.

Με …πατημένα τα γκάζια ξεκίνησε η οπαδική εκπομπή του Ολυμπιακού “ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ”, από τους Τάκη Τσουκαλά και Άκη Βαρδαλάκη, έπειτα από την περιβόητη δήλωση του Τάκη για τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Οι δύο “ερυθρόλευκοι” οπαδοί, τα είπαν όπως ακριβώς πρέπει, απέναντι στο σύστημα και στους υποκριτές της Κυβέρνησης, οι οποίοι δεν ήθελαν να βγει η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΛΑΟΥ, στην τηλεόραση. Με πιο απλά λόγια…φίμωση! Που παραπέμπει σε άλλες εποχές…χούντας, ειδικά μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ο Τάκης Τσουκαλάς, λοιπόν, προς τους υποκριτές επικριτές του, είπε τα εξής ΜΑΓΚΙΚΑ λόγια, για την λάσπη που δέχεται. Ρατσιστής δεν ήταν ποτέ του, ούτε είχε σκοπό ρατσιστικού σχολίου, όχι μονάχα προς τον εν λόγω αθλητή, αλλά γενικότερα προς ανθρώπους. Δηλώνοντας συγκεκριμένα προς την οικογένεια του Θανάση πως “ζητώ συγγνώμη μονάχα από την οικογένεια του Θανάση Αντετοκούνμπο, ΑΝ θεωρεί το σχόλιο ρατσιστικό και θίγεται”.

Μια γενναία δήλωση, όπως έχουμε συνηθίσει τον Τάκη μας. Έναν Τάκη Τσουκαλά, που όπως φαίνεται μοιράζει φόβο, ακόμα και στην Κυβέρνηση, με τις αλήθειες που αναφέρει στον ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ λαό, υπενθυμίζοντας τα γεγονότα, ώστε να θυμόμαστε όλοι την κρίσιμη ώρα της ψήφου.