Το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι στο NBA, ενημερώνοντας τον Ολυμπιακό για την απόφασή του. 

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει μια άκρως ελκυστική και ενδιαφέρουσα πρόταση προς τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, επιβραβεύοντάς τον για τα όσα πέτυχε τη σεζόν που μας πέρασε.

Ο ίδιος, έχοντας εξ αρχής ως προτεραιότητά του τον μαγικό κόσμο του NBA, ενημέρωσε τους Πειραιώτες πως θα κυνηγήσει το όνειρο. Η απόφαση του Ντόρσεϊ αφορούσε είτε την παραμονή στο λιμάνι, είτε την επιστροφή στις ΗΠΑ.
Μετά από αρκετό καιρό, ο Ντόρσεϊ βρήκε αυτό που ήθελε στην Αμερική, ενώ είχε και μια εξαιρετική πρόταση από τη Φενέρ του Ιτούδη.

Γνωστή ακόμη δεν έχει γίνει η ομάδα που θα αγωνίζεται, όμως έκανε προπονήσεις με τους Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι έχουν μια θέση ανοικτή στο ρόστερ τους και μπορούν να δώσουν το minimum συμβόλαιο. Δηλαδή περίπου 1.8 εκατ. δολάρια.

Θα ψάξει τη… μονιμότητα στο NBA

Ο 26χρονος γκαρντ θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τη θέση και τον σεβασμό στο NBA. Παράλληλα να παλέψει για το όνειρό του και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει σύνταξη μετά το πέρας της καριέρας του, κάτι που ψάχνουν αρκετοί.

Πρώτος στόχος του Ντόρσεϊ ήταν να βρει απλά ένα συμβόλαιο σε ομάδα NBA, και δεν τον ενδιέφεραν οι όροι. Και για να είπε “όχι” στον Ολυμπιακό, σημαίνει πως το βρήκε.