Η... σκληρή δουλειά στις ακαδημίες του Θρύλου συνεχίζεται και τα «χρυσά» παιδιά του Θρύλου ξέρουν τι θα πει κορυφή!

Η ομάδα Νέων, η ομάδα Εφήβων και η ομάδα Παίδων του Θρύλου βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας των πρωταθλημάτων τους, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το λόγο που ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας.

Η Κ19 του Ολυμπιακού είναι στο «+1» από τον ΠΑΟΚ, αφού έχουν 46 βαθμούς και ο «δικέφαλος» του Βορρά, 45 βαθμούς. Ταυτόχρονα, βρίσκεται στο final-4 του Youth League που διεξάγεται στην Ελβετία και στον ημιτελικό με την Ναντ, ενώ θα φιλοξενηθούν από τον Πανσερραϊκό, το Σάββατο, στις 12:00, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της Super League U19.

Την ίδια μέρα και ώρα 13:00, στο γήπεδο της Προοδευτικής στην Νίκαια, ο Ολυμπιακός Κ15 θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης, σε αγώνα για την φάση 2, του Γ΄ ομίλου, με τους Πειραιώτες να έχουν 46 βαθμούς, έναντι 30 του δεύτερου Παναθηναϊκού.

Τέλος, την Κυριακή, παίζει και η Κ17 του Ολυμπιακού πάλι την ίδια ώρα και πάλι με τον ίδιο αντίπαλο, για την 2η φάση του Ε΄ ομίλου και την 16η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο +1 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει καθημερινή γιατί είναι μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της χώρας σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα σπορ!