Συνεχίζεται η δουλειά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με τον Μίτσελ να θέλει να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα.

Από τη Δευτέρα (21/11) οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν πιάσει δουλειά στο Ρέντη, με σκοπό όλων να παρουσιαστούν έτοιμοι για το δεύτερο μισό της σεζόν και να δείξουν ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ο Μίτσελ από τη μεριά του, δεν θέλει να πάρει κάποια λάθος απόφαση. Θέλει όλοι του οι παίκτες να είναι 100% καλά σε φυσική κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος που χθες (22/11), οι ποδοσφαιριστές πέρασαν κάποιο τεστ φυσικής κατάστασης.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σίλκοτ-Ντιούμπερι – Άμεσα στην Ελλάδα ο Άγγλος εξτρέμ
Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σίλκοτ-Ντιούμπερι – Άμεσα στην Ελλάδα ο Άγγλος εξτρέμ

Το προπονητικό τιμ, θέλει να βγάλει ένα πρόγραμμα στη μίνι προετοιμασία, το οποίο προφανώς δεν θα «κάψει» τους παίκτες και από την άλλη θα τους βοηθήσει να βρουν τον ρυθμό τους. Σε συνέχεια αυτού, σημασία έχουν και τα φιλικά παιχνίδια.

Ο Θρύλος έχει προγραμματίσει αρκετά ματς, (ήδη έχουν γίνει γνωστά τέσσερα) όμως ο Μίτσελ δεν θέλει να το παρακάνει όπως ο Μαρτίς το καλοκαίρι (έξι φιλικά μέρα παρά μέρα).

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.