Ο Πορτογάλος προπονητής του Θρύλου μας Πέδρο Μαρτινς, πριν λίγα λεπτά ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας των Πειραιωτών, με το Thrylos24.gr να μπαίνει στο μυαλό του και να σας παρουσιάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι της Κυριακής!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον «Δικέφαλο», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, σε μια αναμέτρηση που σίγουρα έχει ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό του. Πρόκειται για ένα ντέρμπι, ανάμεσα στον Θρύλο της χώρας και την …περσινή πρωταθλήτρια. Το Thrylos24.gr μπαίνει στο μυαλό του Μαρτίνς, παρουσιάζοντάς σας τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Στα γκολπόστ είναι βέβαιο πως θα ξεκίνησε ο Ζοσέ Σα, με την τετράδα μπροστά του να αποτελείται από τους Κούτρη, Τοροσίδη στα άκρα και Βούκοβιτς με Σισέ στο κέντρο της άμυνας.

Μπροστά τους στον άξονα αναμένεται να κινηθούν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, με μεσοεπιθετικό ακριβώς μπροστά τους τον Φορτούνη. Στις πτέρυγες θα ξεκινήσουν οι Λάζαρος και Ντίας, με τον Γκερέρο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για βασικός. Βέβαια, θέση στην βασική ενδεκάδα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συγκεντρώνουν και οι Μεριά – Σολδάνο. Με τον Πορτογάλο να καταλήγει πριν τον αγώνα στο βασικό πλήρες σχήμα της ομάδας μας.

Δείτε και το γράφημα παρακάτω: