Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Κυριακής θα γνωρίζει εάν θα διεκδικεί το φετινό πρωτάθλημα με σοβαρές αξιώσεις, ή θα έχει κάνει το βήμα ο ΠΑΟΚ για τελική κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν με όλα τους τα όπλα, με πρωτομάστορα τον Πέδρο Μαρτίνς και αρχηγό της αποστολής τον ηγέτη μας Βαγγέλη Μαρινάκη. Φυσικά, σε μια κατάμεστη Τούμπα, η οποία θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να μην αφήσει τον Ολυμπιακό να παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο που παίζει στην χώρα.

Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς σε μεγάλο ποσοστό είναι τα παρακάτω, όπως σας τα παρουσιάζει το Thrylos24.gr.

Κάτω από τα δοκάρια είναι σίγουρη η θέση του Ζοσέ Σα, με την τετράδα άμυνας να αποτελείται από τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Γκιλιέρμε και Νάτχο, ενώ στις πτέρυγες θα προτιμηθούν οι Ποντένσε και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Πίσω από τον βασικό σέντερ φορ θα βρίσκεται, ο Κώστας Φορτούνης, ενώ ως αιχμή του δόρατος υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό διότι και ο Χασάν και ο Γκερέρο δοκιμάστηκαν στην τελευταία προπόνηση, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να έχει προβάδισμα λόγω όγκου και εκτοπίσματος.

Το σίγουρο είναι πως οι ερυθρόλευκοι παίκτες είναι πιο έτοιμοι από ποτέ, έχοντας πάρει και τις ψυχολογικές τους ντόπες από τους φιλάθλους μας! Το «διπλό» αυτό το αξίζουμε και θα το πάρουμε. Και από την Κυριακή το βράδυ… θα έχουμε πρωτάθλημα!

Δείτε το γράφημα με την πιθανή ενδεκάδα: