Στις προθέσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, είναι να επαναφέρει τους Γκιγιέρμε, Γκερέρο στο αρχικό σχήμα ενώ προβληματίζεται για τον αντικαταστάτη του Τσιμίκα

Στους ρυθμούς της κρίσιμης αναμέτρησης της Πέμπτης κόντρα στην Μίλαν κινούνται τα πάντα στον Ολυμπιακό.
Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του με σκοπό να παρατάξει ένα πολύ ισορροπημένο και ανταγωνιστικό σχήμα στον αγωνιστικό χώρο του «Σαν Σίρο» το οποίο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα διατηρήσει τους ερυθρόλευκους σε τροχιά πρόκρισης
Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, στις προθέσεις του Πορτογάλου τεχνικού είναι να εμπιστευθεί φανέλα βασικού στον Γκιγιέρμε. Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στα τρεξίματα του Βραζιλιάνου χαφ, όπως φυσικά και στις πλούσιες παραστάσεις του επιπέδου La Liga που κουβαλάει. Επίσης, φανέλα βασικού λογικά θα πάρει και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα .

Ο Μαρτίνς «πονοκεφαλιάζει» για τον παίκτη που θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, Εκεί όπου θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Τσιμίκας.
Ο διεθνής αριστερός μπακ του Ολυμπιακού αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την Μπέτις. Με την τεχνική ηγεσία να προβληματίζεται έντονα για τον παίκτη που θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό του νεαρού μπακ.