Αυτούς θα παρατάξει κατά πάσα πιθανότητα ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (10/2) στις 19:30 στην Τούμπα τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League. Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη για να αυξήσει τη διαφορά από τους ερυθρόλευκους και να βρεθεί έτσι πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει τέσσερα διλήμματα για την 11άδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι. Τα ερωτηματικά είναι ποιος θα παίξει δίπλα στον Μαουρίσιο στα χαφ (Σάκχοφ ή Ολιβέιρα), ποιος θα είναι 10άρι (Πέλκας ή Μπίσεσβαρ) και ποιοι θα παίξουν δεξιά (Λημνιός ή Ζαμπά) και αριστερά (Ελ Καντουρί ή Μπίσεσβαρ).

Σίγουρα στο τέρμα θα ξεκινήσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και στην άμυνα θα είναι οι Βιεϊρίνια (αριστερά), Μάτος (δεξιά), Κρέσπο και Βαρέλα. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μαουρίσιο με τον Σάκχοφ ή τον Ολιβέιρα, με τον Ουκρανό να έχει τον πρώτο λόγο.

Πιο μπροστά θα βρεθεί ο Πέλκας ή ο Μπίσεσβαρ. Αν ξεκινήσει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ως 10άρι, ο Μπίσεσβαρ μπορεί να πάει αριστερά. Αν είναι επιτελικός μέσος ο Ολλανδός, τότε αριστερά θα πάει Ελ Καντουρί. Στη δεξιά πτέρυγα θα βρεθεί ή ο Ζαμπά ή ο Λημνιός, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τσούμπα Άκπομ.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός στην αποστολή είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Τραυματίες είναι ο Κάνιας και ο Βέρνμπλουμ (είναι νοκ άουτ έως το τέλος της σεζόν). Εκτός έμειναν και οι τερματοφύλακες Γλύκος και Σιαμπάνης και οι Τόσκα, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Λύρατζης, Μίσιτς, Ενρίκε και Καρέλης.