Ούτε μισό πλάνο από τα κανάλια για όλα όσα συνέβησαν στου Ρέντη. Με κόσμο εγκλωβισμένο να δέχεται δακρυγόνα

Ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Και να θίξουμε και μια πλευρά που μένει στο απυρόβλητο. Τα κανάλια. Τα μέσα γενικότερα.

Έκανε άραγε χθες κάποιο κανάλι «έκτακτο δελτίο» να δώσει ενημέρωση στον κόσμο; Ούτε ένα κανάλι δεν έδειξε σε απευθείας μετάδοση τι γίνετε στο Ρέντη. Ούτε μισό…

Μην τυχόν και θίξουμε συμφέροντα. Μη και ενοχλήσουμε ανθρώπους που κάθονται σε θέσεις και διατάζουν εδώ και χρόνια. Παίρνοντας εγκληματικές αποφάσεις και χρησιμοποιώντας τακτικές που προκαλούν τα χθεσινά.

Όλοι εσείς λοιπόν είστε εξίσου ένοχοι. Να μην σέβεστε την αγωνία των γωνιών για τα παιδιά τους. Να μην παίρνετε σοβαρά τις εικόνες από τα βίντεο που κυκλοφορούν. Με κόσμο εγκλωβισμένο και έξω… φωτιές.

Με κόσμο που δέχεται δακρυγόνα με το τσουβάλι. Και δεν μπορεί να σωθεί.

Ίσως αν γίνονταν όλα αυτά στο  Ισραήλ ή στην Ουκρανία να τα προβάλλατε περισσότερο. Καθώς εδώ μας ενοχλούν. Μας χαλάνε τις ισορροπίες και δεν τα αγγίζουμε.

Μην τυχόν και πέσουν και τα νούμερα αν δεν δείξουμε όσα γίνονται εκτός “σπιτιού” μας.

Ντροπή και μόνο ντροπή…

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24