Η Euroleague έκανε αφιέρωμα στον Κώστα Σλούκα, με τους Γιώργο Πρίντεζη και Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλούν με πολύ κολακευτικά λόγια για εκείνον.

Αναμφίβολα, ο Κώστας Σλούκας είναι το πρόσωπο που ασχολήθηκε στο τελευταίο της αφιέρωμα η Ευρωλίγκα, ψάχνοντας τις πιθανότητες που έχει να κατακτήσει την 4η ευρωκούπα στην καριέρα του και Τρίτη με τον Ολυμπιακό, μετά το back to back, κατά τη διετία 2012-13.

Δείτε τι είπαν για εκείνον, τόσο ο αρχηγός μας, Γιώργος Πρίντεζης, όσο και ο προπονητής μας, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος τον κοούτσαρε και το 2013.

Αναλυτικά η τοποθέτηση Πρίντεζη για τις κατακτήσεις και τον συμπαίκτη του:

«Ήταν μία μεγάλη στιγμή για το club. Δεν το καταλάβαμε ακριβώς τότε. Ήταν σπουδαία στιγμή, πανηγυρίσαμε έναν τίτλο μετά από πολλά χρόνια. Ήταν κάτι το τρομερό. Ο Σλούκας είναι ο ηγέτης και ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, κυρίως λόγω του χαρακτήρα του και της δουλειάς του».

Ακολουθεί αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Είναι ένα μεγάλο όπλο για κάθε προπονητή. Μπορεί να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του και να σκοράρει. Θέλουμε να είναι ο ηγέτης και να είναι μέρος της φιλοσοφίας του Ολυμπιακού».

Το βίντεο έκλεισε με τον ίδιο τον «Σλούκι Λουκ:

«Θέλω να πετύχει η ομάδα μου. Αυτό με απασχολεί και γι’αυτό επέστρεψα. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να φτάσει μέχρι τα playoffs τα προηγούμενα χρόνια και θέλω να κάνω όσα μπορώ για να επιστρέψουμε εκεί. Ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται εκεί».