Τα Μέσα της «Ένωσης» προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως η ομάδα του Ολυμπιακού φοβάται την ΑΕΚ.

Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, είναι η ατάκα που «κολλάει» καλύτερα, σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε από τα Μέσα της «Ένωσης», αφού το ΑΕΚάκι νομίζει πως ξύπνησε, επειδή το μόνο άθλημα που διαθέτει (και διέθετε πάντα, ας ομολογήσουμε) είναι το… χάντμπολ! Εκεί έχουν απομείνει όλοι οι φίλαθλοι του συλλόγου και αυτό είναι το καμάρι τους.

Ένα καμάρι όμως, που για δύο χρόνια, φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι, από την επανίδρυση του τμήματος από τον Ολυμπιακό. Για δύο χρονιές, οι παίκτες του Ολυμπιακού γλεντάνε εκείνους της ΑΕΚ, αφού κάνουν εξαιρετικές και ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΕΣ εμφανίσεις.

Τα Μέσα ενημέρωσης που γράφουν για την ομάδα των κιτρινόμαυρων, βγάζουν άρθρα που αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει η σεζόν, λόγω της όλης κατάστασης, ώστε να μην πάρει η ΑΕΚ (;;;; ) τον τίτλο της Handball Premier.

Βέβαια, στα κρίσιμα ματς και στους τελικούς, η ομάδα μας πάντα βρίσκεται συσπειρωμένη και πανέτοιμη, να αντιμετωπίσει ακόμα και το κλίμα ζούγκλας και τρομοκρατίας που συναντά ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στο «Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Έτσι και φέτος, θα πήγαινε, θα… γλεντούσε το ΑΕΚάκι και θα έφερνε τον τίτλο στον Πειραιά.

Όμως, ας τους αφήσουμε τους «απέναντι» να κάνουν όνειρα και… δικά τους σενάρια. Άλλωστε και τα… κλικ, έτσι έρχονται!