Είναι ειλικρινά να γελάει κανείς με το site της αλήθειας. Το SDNA που ακόμα μία φορά καταφέρνει να σε κάνει να ξεκαρδιστείς στα γέλια! Την εφέσεων ρε «βόδια» περίμενε ο Ολυμπιακός για να βγει πρωταθλητής, όχι τη κηδεία που σας έκανε στη Τούμπα....

Ώρες ώρες απορείς με την βλακεία ορισμένων.  Είναι βλέπετε και αυτές οι στιγμές που σκέφτεσαι ότι πρέπει να δημιουργηθεί διαγωνισμός για «ηλίθιους». Εκεί ίσως καταφέρουν να πιάσουν καμία πρωτιά.

Έχουν φέρει βλέπετε ο «Ρώσος» και οι υπαλλήλοι του τη διαφθορά μέσα στον Ελληνικό αθλητισμό, κάνουν ότι κάνουν για να παίρνουν τίτλους (ακόμα και έτσι βλέπετε ζορίζονται…), και με το που έρθει ακόμα μία εύνοια απόφαση εις βάρος τους παίζουνε με τα ΜΜΕ για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Ο Ολυμπιακός ρε ΣΟΥΡΓΕΛΑ δεν περίμενε το -7 για να πάρει το πρωτάθλημα. Σας είχε γλεντήσει είδη μέσα στη Τούμπα, ήταν είδη με +7 μπροστά χωρίς να περιμένει να ΞΑΝΑ ευνοηθείτε για να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Ήσασταν η μόνη ομάδα σε όλο το πλανήτη που έλεγα να μπει παύλα στο πρωτάθλημα! Πως αλλιώς θα αναιρέσετε την κοροϊδία του Ρώσου που ακούγεται ότι θα κάνει μείωση στο είδη λειψό μπάτζετ.

Η Ολυμπιακός πάρτε το χαμπάρι! Σας γλεντάει και θα συνεχίζει για πολλά χρόνια ακόμα. Σκευωρίες, διαπλοκές είστε οι μόνοι που κάνατε και κάνετε γιατί δεν ξέρετε τι θα πεί «τιμιότητα».

Η φιέστα μας θα αφήσει εποχή! Αυτό θα το δείτε μόλις τελειώσει η ιστορία με τον Ιό να δείτε πως γλεντάει και πως σας ΓΛΕΝΤΑΕΙ ο Πειραιάς…

Rostofianos

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24