Η περίπτωση του Χουάνγκ Ουί-Τζο είναι περίπλοκη και σίγουρα ο Νοτιοκορεάτης θα πρέπει άμεσα να «πείσει» τον Μίτσελ.

Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο μετά από… μεγάλη προσπάθεια, αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως δανεικός από τη Νότιγχαμ, η οποία τον αγόρασε από την Μπορντό. Ο Νοτιοκορεάτης ήρθε με βλέψεις για να παίξει βασικός, όμως δεν έχει καταφέρει να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει στην αρχική ενδεκάδα.

Πλέον με την άφιξη του Μπακαμπού δεν υπολογίζεται ούτε για δεύτερος και τα πράγματα μπλέκονται. Ο Ουί-Τζο προτού έρθει στον Ολυμπιακό, είχε παίξει 20 λεπτά με την Μπορντό. Αυτό σημαίνει ότι και να διακοπεί ο δανεισμός του, δεν θα μπορεί να αγωνιστεί σε καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα φέτος.

Ο «γνωστός» Γάλλος σφυρίζει το Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν
Ο «γνωστός» Γάλλος σφυρίζει το Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν

Ουσιαστικά, είτε θα πρέπει να πείσει τον Μίτσελ ότι έχει θέση στην ομάδα, είτε θα γυρίσει στη Νότιγχαμ και θα κάνει απλά προπονήσεις, είτε θα πρέπει να βρει κάποια ομάδα στην Ασία, για να πάει δανεικός και να αγωνίζεται.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.