Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι «αιωνίων» (20/5, 19:00), με τον Ολυμπιακό να δίνει το παρών όπως υποχρεούταν. Πιο συγκεκριμένα, στην διαδικασία συμμετείχε ο υπεύθυνος ασφαλείας των «ερυθρόλευκων», Θανάσης Παπαγεωργίου. Εκ μέρους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας Μιχάλης Γεωργαντής. Αποφασίστηκαν αυξημένα μέτρα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι θύρες του […]

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι «αιωνίων» (20/5, 19:00), με τον Ολυμπιακό να δίνει το παρών όπως υποχρεούταν. Πιο συγκεκριμένα, στην διαδικασία συμμετείχε ο υπεύθυνος ασφαλείας των «ερυθρόλευκων», Θανάσης Παπαγεωργίου. Εκ μέρους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας Μιχάλης Γεωργαντής.

Αποφασίστηκαν αυξημένα μέτρα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες και 15 λεπτά πριν από το παιχνίδι, ενώ ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού δεν σχολίασε κάτι. Πολλοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι συμμετείχαν, δείγμα της σημασίας που έδωσαν από την αστυνομία στην διαδικασία αυτή.

Ο αγώνας αφορά την προημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Θυμίζουμε ότι στις 13:00 θα ξεκινήσει στα γραφεία της ΚΕΔ η κλήρωση των διαιτητών της πρώτης φάσης.