Απορία μας για το πού θα πάει επιτέλους αυτή η κατάσταση, με το γήπεδο στρούγκα και τις αλήτικες καταστάσεις που δημιουργούνται στη Λεωφόρο.

Ο Ολυμπιακός αυτήν την ώρα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ για τον τέταρτο τελικό της Α1, στον «Τάφο του Ινδού», το «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τους οπαδούς των «πρασίνων» να έχουν δημιουργήσει για ακόμη μια φορά, ατμόσφαιρα ζούγκλας!

Ενώ στο ΣΕΦ οι αναμετρήσεις διεξάγονται σε απόλυτα αθλητικό κλίμα και οι λογαριασμοί «λύνονται» στο παρκέ από τις αθλήτριες, στην αντίπερα όχθη βλέπουμε να προσπαθούν οι γνωστοί-άγνωστοι, υπό την ανοχή της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, να δημιουργούν συνθήκες τρομοκρατίας προς την αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Έχουν γίνει αρκετές φορές και πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του ματς, ρίψεις αντικειμένων προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, αρκετές υβριστικές εκφράσεις προς μέλη της αποστολής. Βλέπουμε τις γνωστές αλητείες από πλευράς «πρασίνων». Βέβαια, μένει να δούμε εάν οι διαιτητές γράψουν κάτι στο φύλλο αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο πάγκος των Πειραιωτών δέχτηκε νερά, μπουκάλια, αναπτήρες, μπύρες, παγάκια… κι όχι για να δροσιστεί! Ώσπου ήρθαν οι άνθρωποι του ΠΑΟ, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Παρόλες τις συνθήκες στο συγκεκριμένο γήπεδο, οι παίκτριες του Θρύλου… δε μασάνε, αποδεικνύοντας πως θέλουν όσο τίποτα το πρωτάθλημα μέσα στη Λεωφόρο!