Το σίριαλ Μπέικον και Παναθηναϊκού ξεκίνησε και πάλι και συνεχίζεται περίτρανα με το νέο ποστ - ξέσπασμα του Αμερικανού.

Ο Παναθηναϊκός υποτίθεται ότι ήξερε με τι παίκτη είχε να κάνει, αλλά αποφάσισε να εθελοτυφλεί όταν όλοι απέρριπταν τον Ντουέιν Μπέικον και νομίζοντας πως ο ίδιος πέτυχε λαβράκι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μετά το νέο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα όπου υπέπεσε, προχώρησε σε νέα ανάρτηση – ξέσπασμα, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως το κλίμα στο πράσινο στρατόπεδο έχει χτυπήσει… κόκκινο!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπέικον σε νέα Story στο Instagram:

«Είμαι τόσο παρεξηγημένος που δεν βγάζει νόημα αλλά ορκίζομαι πως όλα έχουν να κάνουν με τη δουλειά κάθε φορά που βρίσκομαι στο γήπεδο. Η θέλησή μου να κερδίζω είναι πάντα εκεί. Η δουλειά που ρίχνω είναι πάντα εκεί. Δεν θα τους αφήσω να με κοροϊδέψουν σαν να μην αξίζω τα χτυπήματα και τις μελανιές που έχω φάει! Αυτός ο πόνος έχει να κάνει με κάτι που πραγματικά αγαπώ να κάνω. Να είστε ευλογημένοι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε σε νέα ανάρτηση: «Ποτέ μην είστε ασεβείς σε κάποιον με καλή καρδιά, ο οποίος έκανε τα πάντα για να είστε καλά όταν κανείς άλλος δεν ήταν εκεί».