Συνέντευξη Αταμάν σε Τουρκικό κανάλι: «Η Ελλάδα δεν ανήκει καταρχάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Εργκίν Αταμάν έφυγε... με σκυμμένο το κεφάλι για τη φετινή σεζόν από την Ελλάδα, όμως συνεχώς την προσβάλλει με τον ΠΑΟ να... σφυρίζει αδιάφορα.
Ο Εργκίν Αταμάν βρίσκεται ήδη στην Τουρκία για τις καλοκαιρινές του διακοπές και το βράδυ της Τετάρτης (11/06) παραχώρησε εκτενή συνέντευξη στην εκπομπή “HT Spor”. Ο ίδιος μίλησε για τους τελικούς της Basket League και όσα έζησε στην Ελλάδα.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο κλίμα που επικράτησε στη σειρά με τον Ολυμπιακό, στις -κατ’ εκείνον- προκλήσεις που αντιμετώπισε. Όπως επίσης και στον τρόπο που εκείνος βίωσε τους τελικούς.
Παράλληλα, μίλησε για τη συνολική του εμπειρία από τη χώρα μας. Έκανε ειδική αναφορά στην αγάπη του κόσμου, την ένταση του ελληνικού ντέρμπι και το πάθος που κυριαρχεί στο μπάσκετ.
Όμως, οι δηλώσεις του πυροδότησαν νέες εντάσεις και σχόλια, καθώς είπε ξεκάθαρα πως η Ελλάδα «δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση», κι άλλα πολλά… προκλητικά.