Σύλληψη προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας της Αττικής για παραβάσεις σχετικές με φωτοβολίδες, όπλα και αθλητική νομοθεσία.

Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας της Αττικής συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας, στο πλαίσιο έρευνας για παραβάσεις των νομοθεσιών που αφορούν τις φωτοβολίδες, τα όπλα και τον αθλητισμό.

Η σύλληψη έγινε κατόπιν προκαταρκτικής εξέτασης, ύστερα από παραγγελία εισαγγελέα και σχετικές καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες οπαδοί της ομάδας διακινούσαν και απέκρυπταν φωτοβολίδες, κροτίδες και όπλα σε χώρο δημοτικού σταδίου, με την ανοχή του προέδρου.

Γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής ο Ταρέμι
Γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής ο Ταρέμι

Κατά την αστυνομική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού από το Τμήμα Ειδικών Ερευνών με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Πληροφοριών και Ειδικών Δράσεων, εντοπίστηκε σε κλειδωμένο χώρο του σταδίου μεγάλος αριθμός αντικειμένων.

Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν:

– 17 φωτοβολίδες
– σωλήνας εκτόξευσης βολών
– 7 κοντάρια
– 3 κράνη
– πλήθος σπρέι
– πλήθος μασκών
– ρουχισμός άλλων ομάδων

Το στάδιο είχε παραχωρηθεί προς χρήση στην ομάδα από τη δημοτική αρχή της περιοχής.

Ο συλληφθείς πρόεδρος οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Πηγή: Καθημερινή

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.