Το «παρών» για τη 3η συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση του Champions League δίνει φέτος ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα Πόλο Ανδρών θα βρίσκεται στο Final 8 της Γένοβας (7/9 Ιουνίου) και ήδη ο κόσμος έχει ξεκινήσει τη διαδικασία των προεγγραφών για την αγορά εισιτηρίων για την Ιταλία.

Η διαδικασία ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και οι προεγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00-18:00.

Θυμίζουμε, για την ολοκλήρωση της προεγγραφής απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και το αντίτιμο του εισιτηρίου. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη της προσωρινής απόδειξης σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, η ενημέρωση που υπάρχει από την επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, αναφέρει πως η τιμή του εισιτηρίου που ισχύει για τις τρεις ημέρες και για όλους τους αγώνες της διοργάνωσης (προημιτελικοί – ημιτελικοί – τελικός) ανέρχεται στα 100€.

Κλείστε κι εσείς θέση για να δείτε τον Ολυμπιακό στο Final 8 του Champions League. Στον προημιτελικό, ο Θρύλος του Θοδωρή Βλάχου αντιμετωπίζει τη γερμανική Σπαντάου (7/6, 17:00).