Η Αναστασία Ποντικάκη, σε μια εντελώς ανύποπτη φάση, τραυματίστηκε στον αστράγαλο, με την ίδια να προστίθεται στη μακρά λίστα των τραυματισμένων αθλητριών, μετά την επανέναρξη του «αλλοιωμένου» πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε το απόγευμα της Τετάρτης, τον Πορφύρα για τη Volleyleague Γυναικών, ενώ επικράτησε με ένα «καθαρό» 3-0 σετ. Όμως, ακόμη ένας αγώνας επισκιάστηκε από έναν τραυματισμό, καθώς η άτυχη της αναμέτρησης ήταν η παίκτρια του Πορφύρα, Αναστασία Ποντικάκη.

Η ίδια, σε μια εντελώς ανύποπτη φάση, γύρισε τον αστράγαλό της, με συνέπεια να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και να αποχωρήσει υποβασταζόμενη.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Επιπλέον, τραυματισμός υπήρχε και στην αναμέτρηση των Αμαζόνων με τον Παναθηναϊκό, με ακόμη μια παίκτρια να προστίθεται στη λίστα των τραυματισμένων. Να θυμίσουμε πως και ο Ολυμπιακός έχει «λαβωθεί» με την Ιλιόνη Κελεσίδη να έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Να ευχηθούμε ολόψυχα περαστικά στις δύο αθλήτριες και να επισημάνουμε τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο φετινό πρωτάθλημα-τραγέλαφο, στο οποίο έως τώρα μετράμε απώλειες. Ας ελπίσουμε μόνο να είναι κι οι τελευταίες…