Το απόγευμα της Πέμπτης συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, παρουσία του Προέδρου της ΕΟΕ.

Όλα τα σημαντικά ζητήματα, που απασχολούν τον χώρο των αθλημάτων του υγρού στίβου, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία του Προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου, στο γραφείο του Υφυπουργού, το απόγευμα της Πέμπτης (12/8).

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν:

Λούκα Λόντσαρ: Επιστροφή στην εθνική Κροατίας!
Λούκα Λόντσαρ: Επιστροφή στην εθνική Κροατίας!

– Το θέμα με τα πριμ και τα προνόμια των αθλητών που διακρίνονται σε ατομικό και ομαδικό αγώνισμα, με αφορμή και την κατάκτηση του ασημένιου Ολυμπιακού μεταλλίου από την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών. Ο υφυπουργός ετοιμάζεται να φέρει ειδική ευνοϊκή ρύθμιση στη Βουλή.

-Οι ενέργειες που θα γίνουν για την καλύτερη προετοιμασία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024, με πρώτη την εξασφάλιση χώρων, δηλαδή κολυμβητηρίων για προπονήσεις. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται η επαναλειτουργία του Ολυμπιακού κολυμβητηρίου στο Ζάππειο.

-Θέματα λειτουργίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Και

– Η άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών προκειμένου να θεσπιστούν ταχύρρυθμες διαδικασίες σχετικά με την οικονομική ενίσχυση των σωματείων μέσω του ποσοστού από το στοίχημα, κάτι που έχει ήδη νομοθετηθεί.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24