Συμφωνία Λιλ – Ολυμπιακού για Μπενζιά!

Από τις 2 Αυγούστου το Thrylos24.gr σας είχε ενημερώσει ότι ο παίκτης έχει κλείσει και πλέον είναι με τις βαλίτσες στο χέρι ώστε να πιάσει λιμάνι. Μπενζιά λοιπόν το νέο όπλο του el professor...


Βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τη Λιλ και έρχεται ο Γιασίν Μπενζιά, αφού ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός είπε το «Ναι» στον Ολυμπιακό. Βασικά, το ΝΑΙ του παίκτη έχει ειπωθεί από τις 2 Αυγούστου, όταν και το Thrylos24.gr αποκάλυψε τη συμφωνία των δύο πλευρών, ενώ όλες οι ιστοσελίδες διέψευδαν. Κάτι φυσικά που μας δικαιώνει 100% όταν όλοι έλεγαν χαλάει εμείς δεν είχαμε πεί τίποτα και απλός περιμέναμε να δικαιωθούμε για αυτή την αποκάλυψη.

Ο παίκτης θα έρθει ως δανεικός από την Λιλ, κάτι που ήθελε ο Ολυμπιακός, ενώ αναμένεται στη χώρα μας έως το Σάββατο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του και με την βούλα.

Ο Μπενζιά λοιπόν θα είναι το νέο «όπλο» στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς και ένας παίκτης που θα δώσει τεράστια ποιότητα από την μέση και μπροστά.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης