Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε μετά τη νίκη του Θρύλου μας επί της Καμπάλα όπου πραγματοποίησε της δικές του δηλώσεις.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του μετά και την 2η νίκη που έκανε η ομάδας επί της Καμπάλα. Οι νέοι του Θρύλου μας στη Κ19 νίκησαν και στον επαναληπτικό με 4-0, κάτι που σίγουρα έφερε τον ενθουσιασμό και στον προπονητή της ομάδας.

Μάλιστα μπορεί να υπήρχε ενθουσιασμός, αλλά ο έμπειρος coach θέλησε να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα και να προσπαθήσει να μην ανεβάσει παραπάνω τα στάνταρ, μιας και γνωρίζει ότι η συνέχεια θα ειναι πιο δύσκολη.

Συλαϊδόπουλος: «Με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα…»
Συλαϊδόπουλος: «Με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα…»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Συλαϊδόπουλος:

«Συνήθεια δεν μπορώ να πω πως έγιναν οι νίκες, σε όλη αυτή τη διαδικασία σταθήκαμε όμως πολύ καλά. Θεωρώ πως τα παιδιά ήταν πολύ συνεπή στην αγωνιστικότητα τους σε ό,τι αφορά το παιχνίδι αλλά κυρίως περισσότερο στο κομμάτι της διαχείρισης των συναισθημάτων τους και της συνέπειας που πρέπει να δείξουμε όσον αφορά την απόδοση μας και νομίζω πως αυτό ήταν το πιο βασικό στοιχείο».

Συνέχισε λέγοντας ο έμπειρος τεχνικός: «Επίσης, πιστεύω πως πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο διότι η στήριξη ήταν εκπληκτική, ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να αγωνιστούμε στο στάδιο της πρώτης ομάδας και το βλέπαμε σαν μια πολύ καλή προσομοίωση για το τι πρόκειται να συναντήσουν τα παιδιά που ίσως αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα και ουσιαστικά αυτός είναι και ο στόχος. Η χαρά μας θα είναι να δούμε κάποια από αυτά τα παιδιά να αγωνίζονται πλέον εδώ μέσα με τη φανέλα της πρώτης ομάδας».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24