Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ντάνιελ Ποντένσε για τον θάνατο του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του.

Το τροχαίο δυστύχημα στην Ισπανία, από το οποίο έχασαν τη ζωή τους ο Ντιόγκο Ζότα και ο αδερφός του, έχει κάνει τον γύρο της Ευρώπης βυθίζοντας στην θλίψη τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ένας από τους πολλούς που θέλησαν να γράψουν μερικά λόγια για να τιμήσουν την μνήμη των δύο αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών ήταν ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Μαρινάκης: Το εξωπραγματικό πριμ που δίνει στους παίκτες του Ολυμπιακού
Μαρινάκης: Το εξωπραγματικό πριμ που δίνει στους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο βραχύσωμος εξτρέμ με ανάρτησή του στα σόσιαλ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα δύο αδέρφια είναι ακόμα μαζί και πως τέτοιες στιγμές μας κάνουν αν αναλογιζόμαστε πως υπάρχουν μεγαλύτερα πράγματα στη ζωή από το ποδόσφαιρο.

«Αναπαύσου εν ειρήνη! Εσύ και ο αδερφός σου είστε ακόμα μαζί. Παρόλο που πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα για εμάς, υπάρχουν ημέρες που μας δείχνουν τι πραγματικά σημαίνει η ζωή και τι πρέπει να μας απασχολεί. Όπου κι αν είσαι, προστάτεψε και φρόντισε όσους μένουν εδώ και σε αγαπούν τόσο πολύ. Θα σε θυμόμαστε για πάντα όπως ήθελες να σε θυμούνται», έγραψε ο Ποντένσε στο μήνυμά του.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.