Σύμπραξη έξι διαφορετικών σχολών για το ξεχωριστό τουρνουά football3 και μήνυμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης μέσω της καμπάνιας «Μία μπάλα για όλους».

Οι σχολές Ρέντη, Καραϊσκάκη, Αλίμου, Βάρης, Βούλας και Γλυκών Νερών έλαβαν μέρος σε ένα ιδιαίτερο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής Ρέντη.

Τα παιδιά όρισαν τους κανόνες χωρίς διαιτητές, έπαιξαν χωρίς να κρατούν σκορ και στο τέλος η κάθε ομάδα βαθμολόγησε την άλλη ανάλογα με το fair play και το πόσο πιστά ακολουθήθηκαν οι κανόνες.

Ολυμπιακός: Πάτησαν κορυφή οι Παίδες!
Ολυμπιακός: Πάτησαν κορυφή οι Παίδες!

Είχε προηγηθεί φυσικά η εκπαίδευση των προπονητών του Π.Κ. Ρέντη και η μύησή τους στη φιλοσοφία του football3, πάντα στο πλαίσιο του προγράμματος που έχει θεσπίσει η Ακαδημία του Ολυμπιακού, «Life outside the box».

Στην ανάπαυλα των αγώνων, πραγματοποιήθηκε δράση για το κοινωνικό πρόγραμμα που στηρίζει το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού, «Μία μπάλα για όλους» (A ball for all) και απευθύνεται σε παιδιά με οπτική αναπηρία. Οι αρχηγοί των ομάδων, αφού φόρεσαν μία μάσκα στα μάτια, εκτέλεσαν πέναλτι σε μικρό τέρμα ενώ εκείνοι που σκόραραν, πήραν δώρο την ειδική μπάλα του προγράμματος!

Ακαδημία και Σχολές, μία οικογένεια!

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24