Breaking news

Θα σας ταράξουμε στην… νομιμότητα!

Survivor: Το συμβόλαιο της Δαλάκα, μία πικρή αλήθεια για το «στημένο» παιχνίδι επιβίωσης!

Όλοι φέτος έχουμε δεί ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι επιβίωσης (ο θεός να το κάνει δηλαδή...) από την άποψη ότι με το να έχει χαμηλά νούμερα προσπαθεί ο Τούρκος παραγωγός να κάνει τα δικά του. Τι εννοούμε; Μα φυσικά να πειράζει τα αποτελέσματα των ομάδων. Πάμε να δούμε τα δεδομένα.


Το Survivor φέτος είναι η αλήθεια ότι πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν έχει ταβάνι η κατρακύλα που περνάει. Απόλυτα φυσιολογικά όμως. Γιατί έτσι: Μα φυσικά ο κόσμος δεν είναι χαζός (σχεδόν όλος γιατί υπάρχουν και τα θύματα που μπλέκουν στα παιχνίδια της παραγωγής…).  Βλέπει και κρίνει. Αυτό που βλέπουμε φέτος είναι ότι πιο άθλιο υπάρχει στην τηλεθέαση. Όχι δεν είμαστε κακοί, απλά θα μοιράσουμε σήμερα αλήθειες που κανείς από όλους όσους ασχολούνται με το survivor δεν έχει τα άντερα να τις πεί. Σε κάποιους θα αρέσουν σε κάποιους όχι. Κάποιοι θα συμφωνήσουν, κάποιοι όχι. Έτσι είναι η ζωή τι να κάνουμε.

Ας πάρουμε τα δεδομένα. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι επιβίωσης ως Ελλάδα – Τουρκία η αποτυχία μύριζε πολύ έντονα. Κανείς δεν ήθελε να το βλέπει. Ξέρετε το λόγο: Αυτονόητος. Προσπάθησαν μέσα από ένα τηλεπαιχνίδι να ξεφτιλίσουν την χώρα μας. Η αλήθεια είναι πως οι Τούρκοι βάση αποτελεσμάτων τα κατάφεραν. Μας έκαναν διαρκώς να αναρωτιόμαστε γιατί. Μα ειλικρινά, είναι παίκτες όσοι έφεραν; Έκαναν λέει και ανοικτό casting. Τόσοι αθλητές, τόσα ονόματα, και φτάσαμε να έχουμε στο παιχνίδι παίκτες όπως ο Κυριάκος, η Ελπίδα, η Ρία. Ειλικρινά με επιβίωση τι σχέση έχουν τέτοια άτομα. Δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει ότι άλλο η επιβίωση, άλλο ο αθλητισμός και άλλο η γυμναστική. Είναι τρία διαφορετικά πράγματα.

Δεν έφτανε η αρχή που έκαναν με το Ελλάδα – Τουρκία αλλά μοίρασαν εν πορεία και τις ομάδες, σε άσπρους και μαύρους, να τα κάνουν ακόμα πιο χάλια απ ότι ήταν. Μοίρασαν σε ομάδες Έλληνες και Τούρκους οι οποίοι πριν κάποιες μέρες έκραζαν τους Έλληνες. Είδαμε ένα ειδήλιο μεταξύ Ατακάν και Δαλάκας το οποίο δεν είναι κακό, αλλά πολύ ωραίο για να είναι αληθινό δεν λέτε; Άφησαν να πιαστούν στα χέρια Χικμέτ, Ατακάν αλλά πλέον έχουν γίνει φιλαράκια (!), ενώ στη πορεία πρότειναν δεκαετές συμβόλαιο της Δαλάκα για τα επόμενα δέκα survivor όπου φυσικά δέχτηκε. Τι χαζή είναι; Μιλάμε για λεφτά εδώ δεν κάνουμε πλάκα.

Φυσικά η συμφωνία έχει γίνει εδώ και 15 μέρες παρακαλώ. Δείτε από τότε όλα τα αποτελέσματα της Μαύρης ομάδας. Αλήθεια όμως. Πόσο αφελείς περνάνε τους Έλληνες; Πόσο αφελή περνάνε το κόσμο που τους παρακολουθεί. Α, και μην νομίζεται ότι δεν τρώνε. Άσπροι και μαύροι μπορεί να τρώνε καλύτερα και από εμάς. Ειλικρινά ήμασταν fun του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού επιβίωσης, αλλά εδώ και μία εβδομάδα ούτε το κανάλι δεν μπαίνει εκείνη την ώρα. Μακριά και αγαπημένοι. Κρίμα γιατί το ξεκίνησαν πρόπερσι κι πέρυσι μια χαρά αλλά φέτος τα κατέστρεψαν όλα.

Θα δείτε και εν πορεία ότι ότι λέμε θα βγει στην επιφάνεια….

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης